BLEKINGE SPOK-mingel

Design, lokal tillverkning och hållbarhet

SPOK Blekinge bjuder in till företagsträff med inspiration, demonstration och diskussion med fokus på samspelet mellan design, lokal tillverkning och hållbarhet. Vi hoppas kunna bidra med ny kunskap, inspiration, intressanta möten och energi till fortsatt utveckling.

Träffen co-hostas av Region Blekinge, Techtank och SPOK Sverige och dagen till ära gästar vi Sculptur som också kommer visa oss runt i fabriken samt dema och berätta om hur de arbetar med materialkunskap, produktutveckling och samverkan.

Var och när
12 maj kl. 9-11 därefter lunch för de som kan stanna kvar.
Sculptur, Pilvägen 8b, Karlshamn

Program

09.00 Morgonkaffet ryker varmt och gofika är uppdukat.

Intro SPOK Blekinge

Region Blekinge berättar om det strategiska initiativet SPOK Blekinge och ger exempel på aktiviteter och framtida satsningar där industri och design möts för hållbar produktutveckling och stärkt varumärkesbyggande.

Så blir du en del av SPOK

Techtank tar oss med bakom kulisserna och hur just ditt företag kan lista sig på SPOK.

SPOK Sverige

Ett nationellt nätverk som driver utveckling, kunskapsrelaterade frågor, initierar och håller ihop initiativ av olika slag. Under detta pass möter vi olika kreativa företag som genom SPOK ingått fantastiska samarbeten med såväl nationell som internationell uppmärksamhet.

Sculptur tar oss med på demo och rundvandring i fabriken.

Spill från industrin

Kort workshop kring potentialen att rädda överblivet material innan det går till återvinning.

11.00 Avslut med grap and go
Vi avslutar träffen med en enkel ta-med lunch för er som behöver skynda vidare. Det finns också utrymme att stanna kvar, luncha och mingla för fortsatta samtal fram till kl.12.00

Osa här: Anmälan till SPOK-mingel - Region Blekinge

OBS! 5e maj är deadline för att osa

Samåkning

Det kommer finnas möjlighet att samåka från Malmö till Karlshamn för att delta på detta event. Meddela i Osa om du behöver det.

Vi ses!