Teko Tryck AB

Teko Tryck screentrycker med högsta kvalitet på uppdrag av formgivare, företag och distributörer med flera. Det har vi gjort sedan 1980-talet. Här trycker vi våra kunders motiv på våra disktrasor, kökshanddukar och velourhanddukar och det gör vi med egen vattenbaserad och miljövänlig färg som vi själva blandar i vårt färgkök. Varje produkt blir kvalitetskontrollerad flera gånger när den passerar genom vår process.

Originalet. Disktrasan är en svensk uppfinning från 1949. Teko Tryck introducerade den screentryckta disktrasan på marknaden på 90-talet.

På våra 2100 kvadratmeter finns sju tryckmaskiner och vi gör allt från original till färdig produkt under ett och samma tak.

En annan fördel med att trycka hos oss, jämfört med i till exempel Asien, är att vi trycker både små och stora volymer och vi har många produkter på lager, vilket tillsammans med en uppdaterad maskinpark och erfarna medarbetare ger korta ledtider.

Våra samarbetspartners
Vill du ha fler produkter att välja mellan? Vi samarbetar med Formpress på Öland, de erbjuder möjligheten att trycka ditt mönster eller budskap på till exempel serveringsbrickor i björkfaner, underlägg, skärbrädor och brickbord. www.formpress.com

Välkommen till oss! Vi älskar besök!
Gör Screentrycker disktrasor, kökshanddukar och velourhanddukar
Material Läder Textil Ull
Organisationsnummer 556238-6309
Adress Thure Carlssons väg 14
294 35 Sölvesborg
Telefon Visa telefonnummer 0456-132 53
Län Blekinge
Hemsida https://tekotryck.se/
Kontakta