Göteborgs Syfabrik AB

Göteborgs Syfabrik erbjuder sömnads- och mönsterkonstruktion åt varumärken och designers som vill sy on demand, mindre serier och provkollektioner i Sverige. Företaget drivs av Maria och Pia och startades ur behovet av ett alternativ till dagens textilproduktion som brottas med stora utmaningar inom utsläpp, dåliga arbetsvillkor och överkonsumtion.

Konfektion - Göteborgs Syfabrik erbjuder produktion av mindre serier, provkollektioner eller produktion on demand. De arbetar med remake och syr i många olika kvaliteter, men är specialister på vävda tyger.

Mönster - Göteborgs Syfabrik kan hjälpa till med att ta fram mönster, sy toile, justera och gradera mönstret, eller att digitalisera pappersmönster.


Med gesällbrev i klänningssömnad och direktrisutbildning är det Pia man ska prata med när det gäller sömnadstekniska lösningar. Maria har en bakgrund som egenföretagare inom kommunikation och design. För Maria är kontakten med kunden a och o och hennes förmåga att sätta sig in i olika problem gör henne till kundens bästa vän.
Gör Sömnads- och mönsterkonstruktion, syr on demand, mindre serier och provkollektioner
Material Läder Textil Ull
Adress Lyckhemsvägen 11
436 55 Hovås
Telefon Visa telefonnummer 0706-5505 39
Län Västra Götaland
Hemsida https://www.goteborgssyfabrik.se
Kontakta