Hitex Robot Tuft AB

De flesta robottuftade mattorna från Hitex är unika original designade av vår tids främsta mattkonstnärer, inredare och designers. Vissa av dessa mattor är avsedda att smälta in i deras miljöer och drar uppmärksamheten till andra möbler. Andra är till för att synas i sin egen rätt, för att stå i centrum och skapa uppståndelse. Oavsett vilket är alla våra mattor ständigt närvarande och djupt involverade i att skapa karaktären och känslan i deras miljöer.

Av dessa skäl är själva ögonblicket när underlaget sträcks för tuftning bara slutet på en lång och krävande väg. En matta börjar som en tanke, en mental bild, en vision i designerns sinne och vår gemensamma uppgift är att göra den verklig. Det krävs massor av skisser, högar med testfärgat garn och många möten för att skapa en robottuftad Hitex-matta.

Hitex mattor är främst avsedda för officiella rum och offentliga utrymmen. De finns på kryssningsfartyg och passagerarfärjor i Skandinavien, Fjärran Östern och Amerika. Ambassader världen över är inredda med Hitex-mattor. Bostäder för presidenter och shejker, konsulat och regeringsbyggnader, herrgårdar och palats berikas av dem. De täcker golven i konsertsalar, rättssalar och banker, såväl som på kontoren hos multinationella företag, flygbolag och reklambyråer.
Gör Tuftade mattor
Material Läder Textil Ull
Adress Nissavägen 5
376 36 Svängsta
Telefon Visa telefonnummer 0708-323616
Län Blekinge
Hemsida https://www.hitex.se/
Kontakta