Norsjö Betong

Vi på Norsjö Betong AB har en företagskultur där vi med vårt långvariga kunnande strävar efter att ge kunden det som efterfrågas. Vi har en väl utformad organisation där det är nära mellan ledning och medarbetare. Detta har skapat ett av få företag som tillverkar Prefab i betong och som fortfarande är familjeägt och inte ingår i någon koncern.

För att vi känner våra starka sidor har vi byggt upp vårt företag till att bli en flexibel och lättstyrd drake. Till skillnad mot de stora drakarna som ibland är för stora. Vi har byggt upp vår fabrik med anpassade utrymmen, utrustningar och hjälpmedel. En fabrik med en kunnig och trogen yrkeskår. Allt för att göra det lätt att ställa om efter behoven i varje specifikt objekt. Som extra trygghet och garanti för våra kunder genomför vi löpande BBC:s elementkontroll och är godkända tillverkare av klass I betong. Vi värnar alltid om kvalitén, långsiktighet och stabilitet.
Gör Prefabricerad betong, Prefabelement, Valvbro, Betongväggar, Mellanväggar, Balkonger, Pelare, Balkar, Massiva väggar, Sockel, SW-sockel, Sockelelement, Sänkvikter, Vinkelstöd, Väggelement, Betong, Plintar, Sandwichväggar
Material Betong
Organisationsnummer 556463-9341
Adress Storlidenvägen 2
935 93 Norsjö
Telefon Visa telefonnummer 0918 - 333 40
Län Västerbotten
Hemsida https://norsjobetong.se/
Kontakta