Textiltryckeri Kajskjul 46

Textiltryckeri Kajskjul 46 är ett litet tryckeri i Majorna, Göteborg, med fokus på människan och miljön. Tryckeriet har franchiseavtal med Vägen ut! Kooperativen och tar därefter socialt ansvar genom att erbjuda arbetsträning och anpassade arbeten för människor som står utanför den vanliga arbetsmarknaden. De arbetar även aktivt för en hållbar miljö och är miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas.

Metoden Textiltryckeri Kajskjul 46 arbetar med heter silkscreen, vilket innebär att färgen trycks direkt på textilen vilket i sin tur ger en lång hållbarhet. De erbjuder även transfertryck, vilket är en steg för steg-metod som gör det möjligt att trycka på fler olika material. Eftersom allting görs för hand går det att anpassa varje detalj i arbetsprocessen för ett så bra resultat som möjligt, samtidigt som man kan erbjuda personliga och unika handtryckta produkter.

På Textiltryckeri Kajskjul 46 tar man emot både små och stora beställningar. Det går bra att komma med egna textilier såväl som att beställa ekologiska rättvisemärkta plagg via oss. Textiltryckeriet trycker enligt PMS-skalan med miljövänliga färger och har kapacitet upp till sexfärgstryck.
Gör Textiltryckeri
Material Tryckeri, Läder Textil Ull
Adress Fiskhamnsgatan 41C
414 58 Göteborg

Telefon Visa telefonnummer 010 707 93 50
Län Västra Götaland
Hemsida https://www.kajskjul46.com/screentryck/
Kontakta